Uw wagenparkbeheer uitbesteden? Vind de juiste partner

Kiest u ervoor om uw wagenparkbeheer uit te besteden? Dan kiest u voor expertise, continuïteit en efficiëntie. Wij begeleiden u graag onafhankelijk naar de juiste partner die het beste past bij uw organisatie.

Bent u klaar om uw reis te beginnen?

Leuk! Wij horen graag meer van u en nemen spoedig contact met u op.

Wat houdt het uitbesteden van mijn wagenpark precies in?

Wagenparkbeheer omvat alles wat te maken heeft met het beheren van het wagenpark van uw bedrijf. Bedrijven kiezen ervoor om dit proces uit te besteden wegens uniformiteit, continuïteit en het beheersen van kosten. Uitbesteden kan ook voordelen bieden op het gebied van compliance, duurzaamheid en risicobeheer.

Echter, wagenparkbeheer uitbesteden is meer dan alleen het operationele beheer overlaten aan een derde partij. Het gaat om het vinden van een partner die begrijpt wat uw organisatie nodig heeft en die in staat is om op maat gemaakte oplossingen te bieden. U wilt een partner die opereert als een collega en de lijntjes kort houdt.

Wagenparkbeheer uitbesteden

Wat is jullie rol in het proces?

Wij zijn zelf bewust geen aanbieder van operationeel wagenparkbeheer. In plaats daarvan zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven bij het vinden van de juiste partner voor het uitbesteden van het wagenparkbeheer. Wij zorgen ervoor dat onze klanten weloverwogen beslissingen nemen en de juiste partner selecteren die past bij de specifieke wensen en vereisten.

Onze begeleiding helpt u bij drie verschillende scenario’s:

Advies op Maat

Ieder bedrijf is anders en ieder bedrijf heeft haar eigen wensen en behoeften. Wij helpen u met het juist inzetten van uw wagenpark en de juiste wagenparkbeheerder voor uw organisatie.

Begeleiding selectieproces

Zit u in het selectieproces maar kunt u wel wat hulp gebruiken? Laat ons, geheel vrijblijvend, met u meekijken op zoek naar de juiste partner voor uw organisatie.

Ondersteuning tenderproces

Wilt u het uitbesteden van uw wagenpark via een tenderprocedure laten verlopen? Wij begeleiden u graag van begin tot eind, plan een vrijblijvende afspraak in.

Waarom zou ik mijn wagenparkbeheer uitbesteden?

Expertise

Door uw wagenpark te outsourcen bij een gespecialiseerde partij, heeft u direct toegang tot vakkennis en ervaringen die intern niet altijd voor handen is.

Continuïteit

Het uitbesteden van uw wagenpark zorgt voor een constante dienstverlening, u hoeft geen rekening te houden met ziektes of vakanties van personeelsleden.

Efficiëntie

Leg uw wagenparkbeheer neer bij een ervaren partij waarbij het operationeel wagenparkbeheer een dagtaak is. U kunt uw tijd besteden aan eigen kernactiviteiten.

Risicobeheer

Het operationeel wagenparkbeheer, maar ook het mogelijk implementeren van bijbehorende software, brengt risico’s met zich mee. Experts kennen deze risico’s.

Uniformiteit

Bij het uitbesteden van het wagenpark profiteert u van een gestandaardiseerde aanpak. Dit zorgt ervoor dat uw mobiliteitsbeleid en processen consistent worden uitgevoerd.

Kwaliteit

Gespecialiseerde partners richten systemen en processen volledig in op het kwalitatief zo goed mogelijk uitvoeren van het operationeel wagenparkbeheer.

Waar moet ik op letten bij het uitbesteden van mijn wagenpark?

Molthoff Fleetmanagement Icon 512px Red Round

Schaalbaarheid

De juiste partner moet voldoende intern ook voldoende capaciteit hebben om kwaliteit te waarborgen. Daarnaast is het belangrijk dat zij kunnen meegroeien met uw organisatie.

Molthoff Fleetmanagement Icon 512px Red Round

Kostenstructuur

Let op onafhankelijkheid van de juiste partner. Het is belangrijk dat zij geen financiële banden aangaan met leveranciers om de tarieven voor u scherp te houden.

Molthoff Fleetmanagement Icon 512px Red Round

Klantgerichtheid

Hoe is de klantenservice van de aanbieder? Het is belangrijk dat u uit kunt gaan van een goede bereikbaarheid en snelle reacties.

Molthoff Fleetmanagement Icon 512px Red Round

Ervaring in uw branche

De ene aanbieder is de andere niet en de ene aanbieder is beter in specifieke sectoren of in specifieke wagenparken dan de andere aanbieder.

Wagenpark wagenparkbeheer uitbesteden

Internationaal fleetmanagement

Molthoff Fleetmanagement is partner van het wereldwijde netwerk van fleetcompetence Group, bestaande uit 60+ onafhankelijke fleetexperts. Door wereldwijde expertise en best practices toe te passen in Nederland en het buitenland hebben wij zeer brede kennis opgebouwd welke wij bij uw organisatie kunnen toepassen.

Logo Molthoff Fleetmanagement

Bent u klaar om uw reis te beginnen?

Leuk! Wij horen graag meer van u en nemen spoedig contact met u op.

Scroll naar boven